Új! ZenFlex NiTi gépi tágító file
0 Ft

Új! ZenFlex NiTi gépi tágító file

ZenFlex fejlec

 

Maximális erő. Minimál invazivitás.

Az erő és a hajlékonyság ideális egyensúlya. A ZenFlex alkalmazása a teljes munkahosszon minimalizálja a törés esélyét és használatával több ép dentinszövetet lehet megőrizni.

 

ZenFlex 1  

Kiemelkedő vágóteljesítmény

Speciális hőkezelési eljárással előállított, háromszög keresztmetszetű file. A ZenFlex kiemelkedő vágóteljesítményt biztosít a teljes munkahosszon, még komplex geometirájú csatornák esetén is.

     
ZenFlex 2  

Minimál invazivitás

A maximalizált 1mm-es menetátmérő és a nem aktív filecsúcs együttesen minimalizálja a csatorna transzponálást és még jobban megőrzi a fog strukturális stabilitását.

     
ZenFlex 3  

Kivételes erő

Ellenáll a torziós erőknek, illetve a rotációból származó anyagfáradásnak és csökkenti a transzponálódás lehetőségét.

     
ZenFlex 4  

Kiváló hajlékonyság

A speciális hőkezelési kaszkád kiváló kontrollált memóriát és hajlékonyságot eredményez – akár 90º-os görbületek esetén is.

 

 


Kövesse a görbületet. Érezze a különbséget.

  

Felkértük Dr. Stephen L. Buchanan vezető endodontust, hogy tesztelje a ZenFlex file-okat. Dr. Buchanan szerinta ZenFlexszel még az erősen görbült csatornákat is sikeresen lehet megmunkálni.


ZenFlex CT szkenn

 

A ZenFlex segítségével több fogszövetet lehet megőrizni, köszönhetően a 1mm-es maximalizált vágóél átmérőnek.
ZenFlex vs Protaper

ZenFlex – szakmai szemszögből

“A ZenFlex gépi tágító használatakor a változó irányú vágóél szögek megakadályozzák a file csatornafalba ékelődését, nagyobb helyet hagynak a dentinforgács számára és megóvják a hegyet a töréstől. Ezek a technikailag kifinomult tágítók leegyszerűsített preparálást tesznek lehetővé, csatorna transzponálás nélkül – köszönhetően a speciális hőkezelési kaszkádnak. A minden egyes file mérethez egyedi paraméterekkel végzett hőkezelés a vékonyabb tágítóknak jobb formatartási memóriát biztosít a kicsavarodással szemben, a nagyobb file méreteknél figyelemreméltó duktilitást eredményez. A maximalizált 1mm-es menetátmérő megőrzi a fog strukturális biztonságát gyökérkezelést követően és a Kerr AutoFit guttapercha csúcsai jól illeszkednek a ZenFlex által preparált csatornákba." 

Dr. Stephen L. Buchanan Dr. Stephen L. Buchanan, CA, USA

 

"A ZenFlex gépi tágítók simán és hatékonyan preparálnak, gyorsabb lejutást biztosítva a teljes munkahosszra."

Dr. Bernice Ko Dr. Bernice Ko, CA, USA

 

"Tényleg nagyon kedvelem a ZenFlex file-ok kontrollált memóriáját. Ez számomra az egyik kedvenc, kiemelendő tulajdonsága ezeknek a gépi tágítóknak. Nemrégiben volt 3 olyan esetem, ahol bárcsak már tudtam volna használni ezeket a file-okat a csatornák kifejezett „S” görbületei miatt."

Dr. Matthew Miller Dr. Matthew Miller, NC, USA

 


ZenFlex gorbulet

 


Amikor a kudarc nem opció

Összehasonlítva más gyártókkal a ZenFlex nagyobb ellenállást biztosít a torziós anyagfáradásos törésekkel szemben. Ezáltal tovább lehet a csatornában használni őket, illetve kevesebb idő alatt lehet elérni a teljes munkahosszt, miközben minimalizáljuk a törés és a transzponálódás lehetőségét.

 


Nyomaték ellenállás

A ZenFlexet úgy tervezték, hogy azonos, vagy jobb ellenállása legyen a torziós erőkkel szemben, mint a versenytársak főbb gépitágítói, ugyanakkor 20%-kal kisebb belső maggal és vágóél átmérővel rendelkezzen.

 

ZenFlex tores

 

 

ZenFlex 7

 


A rugalmasság és a forma-memória találkozása

Minden gyökércsatorna rendszer anatómiája egyedi és akadnak komplex esetek is. A speciális hőkezelési kaszkád kiváló kontrollált memóriát és hajlékonyságot eredményez – akár 90º-os görbületek esetén is. Egyedülálló kontroll memóriájának köszönhetőena ZenFlex file megtartja az extraorális előhajlításokat – könnyebb csatornába helyezést biztosítva, még a legnagyobb kihívások esetén is.

 


A ZenFlex az Ön igényeihez alkalmazkodik

A széles méretválasztéknak köszönhetően a ZenFlex a legtöbb endodontus számára megfelelő megoldást nyújt.

 

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés