SE FOK Digitális munkacsoport tesztelte a Fussen S6500 intraorális szkennert
0 Ft

SE FOK Digitális munkacsoport tesztelte a Fussen S6500 intraorális szkennert

Fussen S6500 header

 

Teljes felső és alsó fogív szkennelése
harapással, mindössze 1perc alatt.

FUSSEN S6500 INTRAORÁLIS SZKENNERREL

 "Miért választottam a Fussen S6500-as szkennert? Az általam kipróbált egyik legjobb felbontású, leggyorsabb intraorális szkenner. Hihetetlenül gyorsan tanulható a használata, az intuitív és letisztult szoftvernek és ergonómikus dizájnnak köszönhetően. A páciensekkel való kommunikációt új szintre emelte." 

 

FUSSEN a fogászat digitális megoldásainak vezető gyártója világszerte. A FUSSEN 2010-es megalakulása óta elkötelezett amellett, hogy átfogó digitális megoldásokat biztosítson a fogászati rendelők számára, megkönnyítse a képalkotó diagnosztika digitalizciójának folyamatát, és támogassa a fogászati ​​ipart a teljes életciklus-menedzsment elérésében. Termékeiket világszerte több mint 50 országban forgalmazzák, és világszerte több mint80.000 fogászati rendelőt szolgálnak ki. Európai gyártóközpontuk, a FUSSEN GmbH, valamint értékesítési, marketing és gyártósorunk, a Fussen Medical Equipement GmbH egyaránt Németországban található, prémium termékeket szállítunk a fogászati rendelők változatos igényeire szabva.

 

Fussen S6500 vásárlóink igényeinek megfelelően elérhető szkenner állomásként, mobil állványon laptopos vagy érintőképernyős monitorral szerelt PC verzióban is. A DIGISMILE szkenner High-speed CMOS szenzorral, 3D videó alapú szkennelési és automatikus 3D illesztési technológiával rendelkezik. Színes vagy monokromatikus megjelenítésre egyaránt képes. A kézidarabhoz 4 szkennerfej tartozik, melyből 3db normál és 1db kis méretű és mind autoklávozható. Beépített elektromos fűtőszállal ellátott párásodásgátló funkciónak köszönhetően a szkenner pár másodperc alatt készen áll a munkára. Nem kell többé fél perceket várnia hogy bemelegedjen a szkenner fej!

 

A szkenner mélységélessége optimális, 0-15 mm, így szűk helyeken is tökéletes munkát végez, a szájban folyamatosan a fog felületén tudjuk tartani a szkennert. A Multiszöges szkenneléshez nagy mélységélesség szükséges, az életlenség okozta adatvesztés kiküszöbölésére, hogy az adatok sértetlenek és tökéletes minőségűek maradjanak. A szkenner indulásakor pár másodperc alatt automatikusan kalibrálja magát, biztosítva a pontosság és a színkalibráció folytonosságát anélkül, hogy azt kézzel kellene elvégeznie, elkerülve a hibázási lehetőséget, valamint elősegítve az infekciókontroll okozta időveszteséget. Ezeknek a funkcióknak köszönhetőena szkennelési körülmények a Fussen S6500 berendezéssel mindig a lehető legoptimálisabbak.

 

 

 

 

A kézidarabon található nagyobb gomb segítségével intuitív módon elindíthatjuk és megállíthatjuk a szkennelést, illetve lépkedhetünk a módok között. A szkennelést bárhol elkezdhetjük és bármely szkennelési stratégiát követhetjük. Akár egy laikus kezében is alkalmas elsőre tökéletes digitális lenyomat készítésére. Az intelligens szoftvernek köszönhetően a már beszkennelt területekre gyorsan visszatalál, ennek segítségével javíthatunk a leképezésen, vagy akár felülírhatjuk a területet. Nem okoz gondot, ha tükörrel tartjuk el a nyelvet, vagy belóg a gumikesztyű, az intelligens szoftver érzékeli azt, és figyelmen kívül hagyja. A modellellenőrzés detektálja az alámenős területeket a behelyezhetőség és a preparáció ellenőrzése céljából. A szkennelés végeztével a lágyrészek automatikusan levágásra kerülnek, de erre egy külön menü segítségével, több eszközzel is van lehetőség az igényeknek megfelelően. A szkennelés végeztével az okkluzogramm színkódolt nyomástérképe alapján az okklúzió tanulmányozható. Lehetséges prepreparációs szkennelés, emergencia profil szkennelés, csap szkennelés és lenyomat szkennelés. A szoftver indikációi: protetika, fogszabályozás és implantológia.

 

A felhő alapú DentaFlex szoftver csomag esetében nem szükséges előfizetés és a körülbelül negyed éves rendszerességgel érkező frissítések is ingyenesek, melynek zökkenőmentes telepítéséről a felhasználó, vagy igény esetén a VaLiD Kft. szervizesei gondoskodik. A felhő alapú rendszerben ingyenes regisztráció után 150 GB tárhellyel  A szoftver igény esetén rögzíti a szkennelés teljes folyamatát HD videóként, amelyet lehetőségünk van külön menteni a munkafolyamat exportálása alatt, és átadni a fogtechnika részére ellenőrzés céljából.

 

Az adatok minden elérhető formátumba: OBJ, open STL és PLY formátumban exportálhatók. Akár felső alapon, akár e-mailben, akár bármilyen közönséges fájlmegosztó segítségével továbbíthatjuk. A rendszer nyitott, az adatok minden olyan tervező szoftver számára hozzáférhetőek, amely tudja kezelni a fenti fájltípusokat.

 

Fussen S6500 modell picture 2

 

Fussen S6500 modell picture 1

  


 

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2024-ben,
a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika Digitális fogászati munkacsoport
tesztelés alá vetette 
a Fussen S6500 intraorális szkennert.

 

 "A szkenner kialakítása és használata egyszerű, kedvező árképzése miatt egy digitális fogászat felé nyitó fogorvos számára tökéletesen megfelelő. A szkennelés in vitro és in vivo körülmények között is kiemelkedően gyorsan ment!”

 

 

 

SOTE teszt szkenner tömeg táblázat

 

SOTE teszt modell szkennelési idő táblázat

 

SOTE teszt Klinikai szkennelési idő táblázat

 

„A szoftver hamar tegtalálta, hogy merre jár a szkennelés. A kábel jelenléte a fogívek mentén (a mézmozdulatoknál) kicsit zavaró volt. Összességében ha a más modellekhez képesti kedvezőbb árát is figyelembe veszem, használnám a mindennapok során."”

 

 "Az önkalibrálása kifejezetten tetszett, minden elindításnál nagyjából 15 másodpercet vesz igénybe és utána készen is áll a munkára.”

 

Forrás: Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika - Digitális fogászati munkacsoport

 

További információk a
Fussen S6500 szkennerről

 

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 16:30


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés