Infra gyógylézerek
0 Ft

Infra gyógylézerek


SafeLaser logo 

 

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Az alábbi terápiás hatások közel 100 kórkép esetén segítik a gyógyulást. Alkalmas fájdalomcsillapításra, gyulladás és duzzanat csökkentésére, sebek és sérülések gyorsabb gyógyulására, túlzott hegszövetképződés csökkentésére, javítja a vér- és nyirokkeringést, az idegi működést, javítja az immunfolyamatokat.

A fogorvos szakmának, sok más foglalkozáshoz hasonlóan megvannak a hátrányai. Mozgásszervi szempontból nem csak az oly sokat emlegetett mozgásszegény életmódnak van jelentősége, hanem az egyoldalú testtartásnak is, aminek a fogorvosok fokozottan kivannak téve. Például nyaki - háti - lumbális gerincproblémák, vállízületi fájdalom,csípőelváltozások, térdfájdalom.

Az infravörös 808nm-es lézerek fénye mélyebb rétegekben nyelődik el - biológiai hatásukakár 8-10 cm mélységben is érvényesül - így kiválóan használhatók mozgásszervi betegségek terápiájában is, ahol a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásnak van jelentősége és gyorsítják az izmok, inak, ízületek gyógyulását.

A mozgásszervi betegségek a test különböző pontjain, illetve több ízületben okozhatnak problémákat, fájdalmakat. Mozgásszervi fájdalmaknál sokszor nem a probléma forrásánál érezzük a fájdalmat, hanem más területre, pl. ízületbe sugárzik ki. A hatékony fájdalomcsillapítás érdekében célszerű nem csak a fájdalmas terület, hanem a kisugárzó fájdalompontok - trigger pontok - megkeresése és kezelése is.

Fogászati kezelések, műtétek után az infra lézer fény segíti a hatékonyabb gyógyulástImplantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat. Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását.

safelaser fajdalom

 
 


SAFE LASERREL KEZELHETŐ BETEGSÉGEK

 
 • MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK
  fájdalomcsillapítás, ízületi-, izom-, ínhüvely-gyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás…

   

 • FOGÁSZATI PROBLÉMÁK
  fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya sérülések, fogszabályozásnál fájdalomcsillapítás, lerövidíti a fogszabályozás idejét

   

 • LÉGÚTI GYULLADÁSOK
  tüneteit enyhíti ill. megszünteti, arcüreggyulladás

   

 • FÜLPANASZOK
  gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás, halláscsökkenés


   

 • SPORTSÉRÜLÉSEK
  izomhúzódás, szakadás, zúzódások, csonttörés, izom és ínszalag sérülések

   

 • BŐR és KOZMETIKAI PROBLÉMÁK
  hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvés, herpesz, pattanások, gyulladások, ráncok...
safelaser anatomi


 


MIÉRT HATÉKONY A SAFE LASER ILYEN SOKFÉLE BETEGSÉGRE?
 
 • Mert sejtszinten hat és a betegségek, sérülések esetén a sejtekben keletkeznek működési zavarok.
 • A lézerfény gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, ezáltal javul a sejtlégzés és a sejtek energia (ATP) termelése.
 • A sejtek működése a lézerfény hatására (több területen is) hatékonyabbá válik.
 • Gyorsítja a regenerálódást és lerövidíti a betegségek, sérülések gyógyulási idejét.

A lágylézer olyan, mint egy XXI. századi multivitamin és a Safe Laser is alapvetően lágylézer, csak az egyedi optikai lencserendszerének köszönhetően biztonságosan használható otthon, nem veszélyes a szemre, a bőrre. Az elmúlt évtizedekben több száz tudományos kutatás, orvosi tapasztalás bizonyította, hogy a lágylézer a test, a szervezet szinte bármely pontján képes csökkenteni a gyulladást, csillapítani a fájdalmat és biostimulációs hatást kifejteni.

safelaser mitokondrium

 

Minden sejtben megtalálhatóak a mitokondriumok, amik termelik az ATP-t (adenozin-trifoszfát), ez adja az energiát a szervezetünk működéséhez. Ahhoz, hogy a mitokondrium ATP-t tudjon termelni oxigénre és tápanyagokra van szüksége. Az oxigén magától nem képes átjutni a mitokondrium falán. Ebben segít a citokróm-c oxidáz nevű enzimkomplexum, ami megköti az oxigént, átviszi a mitokondrium falán, ott elengedi és aztán ez az oxigén kell ahhoz, hogy legyen ATP termelés. A citokróm-c oxidáz közben kimegy a mitokondrium falán és megköt egy újabb oxigént, így biztosítva a folyamatos oxigénellátást az ATP termeléshez.

Amikor gyulladásos betegségünk van, vagy az öregedés következtében a degeneráció túlsúlyba kerül a szervezetben, akkor a mitokondrium elkezd nitrogén-monoxidot (NO-t) termelni, ami egy fontos jelzőmolekula a szervezetnek. Ezzel egyidőben, mintegy káros mellékhatásként a NO-t megköti a citokróm-c oxidáz és nem is engedi el, aminek az a következménye, hogy a citokróm-c oxidáz már nem tud több oxigént megkötni, hiába jár ki-be a mitokondrium falán, nem tudja behozni az oxigént, leáll a mitokondrium oxigénellátása, leáll az ATP termelés és beindul a programozott sejthalál.

Szerencsére a citokróm-c oxidáz fényérzékeny – mert ennek is egy része porphyrin –, ha a megfelelő lézerrel gerjesztjük, stimuláljuk, akkor aktiválódik, felbontja a kapcsolatot a NO-val és a citokróm-c oxidáz újra el tudja látni az alapvető funkcióját, megint képes megkötni az oxigént, helyreáll az oxigénellátása a mitokondriumnak, újra működik az ATP termelés és a sejt egészségesen végzi tovább a feladatát.

Magyarul: ahol sejtjeink vannak, ott eredményesen használható a lézer és ezért tud a lézer ennyire sokféle betegséget gyógyítani. A betegségeknél sejtszinten jelentkezik a probléma és a lézerrel sejtszinten tudunk gyógyítani.

 

A HATÉKONY GYÓGYÍTÁS ÚJ ESZKÖZE

 

SAFE LASER 1800 INFRA

Professzionális felhasználóknak
A Safe Laser 1800 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.
Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

 

SAFE LASER 1800 INFRA ÉS TARTOZÉKAI

 


 

 

safelaser sl1800

 

 

 

 SAFE LASER 580 Duo

A Safe Laser 580 Duo készülék kétféle lézerfényt bocsát ki: Kék (450 nm) lézer - 80mW + Infra (808 nm) lézer - 500mW.
Az infra (808nm) lézerek fénye szemmel alig érzékelhető, döntően a kék lézerfény látható a bekapcsolt készüléknél. A kék (450nm-es) lézerfény hatását a bőrfelszínhez közeli 0,5 cm mélységig fejti ki leginkább, ezért a felszíni elváltozások gyógyításában van jelentős szerepe. Ezen felül az orrnyílásba világítva áthatol a vékony orrnyálkahártyán és a sűrű érhálózaton keresztül eléri az oxigén és tápanyagellátásban fontos szerepet játszó hemoglobint is. Az infravörös (808nm-es) lézerfény mélyebb rétegekben nyelődik el (biológiai hatása akár 8-10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásnak van jelentősége és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fájdalomcsillapításban az infra lézer hatékonyabb.

 

SAFE LASER 580 DUO INFRA ÉS TARTOZÉKAI

 


 

 

safelaser sl580d

 

 

 

 

SAFE LASER 500 INFRA

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.
Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat. Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását (lerövidíti a fogszabályozás időtartamát).

 

SAFE LASER 500 INFRA ÉS TARTOZÉKAI

 


 

safelaser sl500

 

 

 

SAFE LASER 150 INFRA

Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe. A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel, így több fajta kezelést tesz lehetővé:

 • Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható
 • Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék)
 • Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
 • Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

 

SAFE LASER 150 INFRA ÉS TARTOZÉKAI

 


 

 

safelaser sl150

 

 

SafeLaser osszefoglalo

   

 

 

Rendelje meg most akár másnapra!

Safe Laser 150
Tartalma: SL 150-es készülék, akkumulátor, töltő, orrkezelő. Hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül,...
(Gyártó: Safe Laser Trade Kft.)
289.000 Ft

Safe Laser 500 Infra
Tartalmaz: SL 500 lézer készülék, akkumulátor, töltő, orrkezelő, gumigyűrű Sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros...
(Gyártó: Safe Laser Trade Kft.)
479.000 Ft

Safe Laser 580 Duo
Tartalmaz: SL 580-as készülék, akkumulátor, töltő, orrkezelő, gumigyűrű, piros koffer. SAFE LASER 580 Duo - Állatgyógyászati...
(Gyártó: Safe Laser Trade Kft.)
590.000 Ft

Safe Laser 1800 Infra
Tartalmaz: Safe Laser 1800 lézer készülék, 2 db akkumulátor, töltő, száloptika, orrkezelő, gumigyűrű. Sokkal mélyebb rétegekben...
(Gyártó: Safe Laser Trade Kft.)
1.299.000 Ft

Safe Laser Xstar 18650 Li-Ion akkumulátor 3400mA
Xtar Li-Ion 18650 3400 mAh nagy kapacitású, 3,6 V feszültségű tartalék akkumulátor Safe Laser készülékekhez.
(Gyártó: Safe Laser Trade Kft.)
6.985 Ft

 

Kórházak és klinikák, ahol a Safe Laser napi használatban van:

 

 • Állami Egészségügyi Központ (MHEK-Honvéd kórház – Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály)
 • MHEK Hévízi Rehabilitációs Intézet
 • Péterffy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet (Baleseti Rehabilitációs Osztály)
 • Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház-Rendelőintézet (Sebészeti OsztálySzent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak (Traumatológiai Osztály)
 • ORFI (Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet – Radiológiai Osztály)
 • Semmelweis Egyetem – Fogorvostudományi Kar (Paradontológiai Klinika)
 • Semmelweis Egyetem (Szemészeti Klinika)
 • MRE Bethesda Gyermekkórház (Gyermekrehabilitációs Szakrendelés)
 • Budai Gyermekkórház
 • Uzsoki Utcai Kórház (Központi Intenzív Osztály)
 • Budai Irgalmasrendi Kórház (Ortopédiai Osztály)
 • Jávorszky Ödön Kórház (Váci Kórház – Fül-Orr-Gége Osztály)
 • BRFK Egészségügyi Osztály
 • GMC Nemzetközi Orvostovábbképző Központ
 • Állatorvostudományi Egyetem (Sebészeti Tanszék)
 • Állatorvosi Safe Laser Referencia Rendelő Hálózat Rendelő

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 16:30


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés