Fogfehérítés | Philips ZOOM | VaLiD
0 Ft

Fogfehérítés

Tartalomjegyzék

Philips Zoom header 

 

Ragyogó innováció a rendelői és otthoni fogfehérítésben

Philips ZOOM! WhiteSpeed, DayWhite és NiteWhite

 

A Philips ZOOM technológia a professzionális fogfehérítés bizonyított és biztonságos módszere. A Philips több mint 20 éves tapasztalatának illetve innovációinak köszönhetően világelső a professzionális fogfehérítés terén. Immár 4 millió elégedett páciens hófehér mosolya bizonyítja a ZOOM fogfehérítés hatékonyságát. A Philips ZOOM fogfehérítő rendszere teljes mértékben megfelel az EU jogszabályoknak, amelyek legfeljebb 6% hidrogén-peroxid koncentrációt engednek meg.

 

Philips Zoom 6logoAz első és egyetlen lámpás, rendelői, EU konform fogfehérítő rendszer

A 2012. őszén életbe lépett uniós szabályozásnak megfelelően nem lehet 6%-osnál erősebb hidrogén-peroxidot tartalmazó készítményt használni fogorvosi rendelőkben. Ennek a rendeletnek maximálisan eleget téve a Philips ZOOM kifejlesztette a professzionális, rendelői fogfehérítő rendszerét. Ez a lámpás fogfehérítő rendszerek között egyelőre egyedülálló termék, unikumként alkalmazható bármely európai uniós fogászati praxisban. 

A legfontosabb tulajdonsága természetesen megmaradt a rendszernek – a fogfehérítő zselé és a speciális fény kombinációja elengedhetetlen kellékek a kívánt hatáshoz. A 25%-os formulával megegyező eredmény elérése érdekében egy pH módosító primert szükséges használni, melyet minden egyes applikálás előtt fel kell vinni a fogak bukkális felületére. Az alacsonyabb peroxid-koncentrációnak köszönhetően a meggyőző eredményhez valamivel hosszabb behatási időre van szükség, mint a korábbi magasabb koncentrációjú termék esetén. Ennek megfelelően 4 x 15 perc fogfehérítési időre van szükség a ZOOM új 6%-os szettjével. Ezt a hatást az új zselé csak speciális intenzitású fény hatására képes biztosítani és ezért elengedhetetlen az eredeti Philips ZOOM WhiteSpeed lámpák használata. A fentiekből egyértelműen látszik, hogy a Philips ZOOM termékei nem csak sikeresek, megbízhatóak, biztonságosak, de ugyanakkor a különféle piaci igényeknek is maximálisan képesek megfelelni – utolérhetetlen hatékonysággal.

 

 

 

Miben különbözik a Philips ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől?

A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával az orvos és a páciens egyaránt egy teljes szolgáltatáscsomagot vásárol, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más - jelenleg ismert – rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A ZOOM! tehát nem csak egy egyszerű fogfehérítés, sokkal inkább egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, amely nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló.

 Philips Zoom beforeafter kor

Philips Zoom beforeafter dohany

 

Philips Zoom beforeafter genetika

Philips Zoom beforeafter tetra 

  

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés