Fogfehérítés
0 Ft

Fogfehérítés

 

Lámpás, rendelői, EU konform fogfehérítő rendszerek!

 

2012. őszén életbe lépett uniós szabályozásnak megfelelően nem lehet 6%-osnál erősebb hidrogén-peroxidot tartalmazó készítményt használni a fogorvosi rendelőkben. Ennek a rendeletnek maximálisan eleget téve a Philips és a WHITEsmile kifejlesztette a professzionális, rendelői fogfehérítő rendszerét.

Ezek a lámpás fogfehérítő rendszerek között egyedülálló termékek, unikumként alkalmazhatóak bármely európai uniós fogászati praxisban. A sikerességét, nem csak a ZOOM és a Fläsh márkanév, de a végrehajtott változtatások is garantálják. 

Az alacsonyabb peroxid-koncentrációnak köszönhetően a meggyőző eredményhez valamivel hosszabb behatási időre van szükség, mint a korábbi magasabb koncentrációjú termékek esetén. Ennek megfelelően 4 x 15 perc fogfehérítési időre van szükség az új 6%-os szettekkel. Fontos megemlíteni, hogy ennek az új rendszernek is molekuláris lelke a foto-fenton effektus. Ez az a kémiai reakció, melynek segítségével a disszociált peroxid gyökök visszamaradt bomlástermékeiből újra fogfehérítésre képes szabad, peroxid gyökök keletkeznek. Ezzel az egyedülálló képességgel lehet biztosítani, hogy a fog felületére felvitt – egyébként meglehetősen instabil - H2O2 gél koncentrációja folyamatosan 6% legyen, így a fehérítő potenciálja konstans maradhasson. Ezt a hatást az új zselé csak speciális intenzitású fény hatására képes biztosítani és ezért elengedhetetlen a rendszerekhez való speciális lámpák használata.

 


 

Philips zoom header

 


  

WhiteSmile Flash header

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 16:30


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés