Kezelőegységek
0 Ft

Kezelőegységek


Kiemelkedő minőség, melyet magyar szervizháttérrel garantálunk Önnek

 

Cégünknek az elmúlt 35 évben számtalan lehetősége nyílt megismerni a különböző kezelőegység-gyártó cégeket nemcsak kiállításokon, hanem külföldi gyárlátogatások alkalmával is. Partnereink kiválasztásánál az elsődleges szempont minden esetben a kiváló minőség, a hosszú élettartam, a szabadon választható és egyéni igényekre szabható műszaki specifikációk és a hosszú garancia idő voltak. Ennek köszönhetően kezelőegységeink megbízhatóak, és kedvező áron elérhetőek.

A japán Takara-Belmont kezelőegységei innovatív megoldásaival a világ 3 legjobb fogászati kezelőegység gyártóinak egyike, és legfontosabb tulajdonsága, hogy a legkevésbé szervizigényes. Kezelőegységei közül a Clesta II-t és a Clesta eIII-at forgalmazzuk Magyarországon, és azoknak a fogorvosainknak ajánljuk, akik a prémium kategóriát és az exkluzív megjelenést részesítik előnyben, a lehető legjobb ár/érték arány mellett.

 


 

A japán Takara-Belmont fogászati kezelőegységei méltán töltenek be piacvezető szerepet világszerte. Prémium kategóriás termékeiket a világ minden táján a lehető legnagyobb elégedettséggel használják a fogorvosok. Kiemelkedően tartós, minőségi anyagok felhasználásával, gondos és alapos szerviz munkát követően kerül az Ön rendelőjébe álmai kezelőegysége, mely évtizedeken keresztül szolgálhatja praxisát. Az ergonomikus formatervezésnek, az innovatív megoldásoknak és az egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően váltak a világ egyik legnépszerűbb székeivé a Belmont kezelőegységek.

A cég két fő központja Oszakában (Japán ipari, kereskedelmi és közlekedési központja) és Tokióban (Japán közigazgatási központja) található, körülbelül 2.500-as létszámú csapattal. A Belmont csoport 34 leányvállalatot és 103 kereskedelmi irodát foglal magában világszerte. Belmont az egyik legnagyobb kezelőegység gyártó cég a világon, ahol évente körülbelül 17.000 szék készül.

A cég 1921-ben indult, mint öntöttvas gyártó a világ különböző részeire. A fogászati kezelőszékek gyártássa 1932-ben indult el, majd az ezt követő években minden kereskedelmi szempontból fontos nagyvárosban irodákat nyitottak (Ázsia, New York, London, Párizs, Frankfurt, stb.). 2013-ban bővítve a gyártói kapacitást egy újabb gyárat avattak fel Vietnámban.

 

Belmont_1931

10 éves évforduló, 1931

 

Az Európai képviselet Németország egyik nagyvárosában, Frankfurtban található. Innen látják el Európa nagy részét többek között Magyarországot is (illetve még: Németország, Hollandia, Svájc, Ausztria, Dánia, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Észtország, Lettország, Horvátország és a kelet-európai országok).

 

A TAKARA BELMONT CÉG 2021. OKTÓBER 5-ÉN ÜNNEPELTE FENNÁLLÁSÁNAK 100. ÉVFORDULÓJÁT.

"Mindenkinek köszönjük, aki az évek során berendezéseinket választották, és ezzel támogatták vállalkozásunkat, beleértve a fodrász- és szépségipar, valamint a fogászati és orvosi ipar képviselőit is. Ezúton szeretnénk kifejezni őszinte elismerésünket.

A TAKARA BELMONT 100 évvel ezelőtt egy kis öntőműhelyként kezdte meg tevékenységét a „Kelet Manchestere”-ként ismert ipari területen, a Kizu folyó mentén Oszakában. A korai időszakban a cég fejlett öntési technológiai tapasztalatainak kihasználásával fő üzletágát fodrászszékek gyártására váltotta. Ez a merész változtatás alapozta meg a cég jelenét. Ezen túlmenően, az idő múlásával a vállalat az „Emberek szépségének és egészségének támogatása” mottóval bővítette üzleti tevékenységét a globális piacon, a fogászati és orvosi berendezések területén. Mára olyan vállalattá nőttünk, amely a világ több mint 120 országában értékesít berendezéseket.

Az elkövetkező 100 évben, mint japán gyártó cég, a TAKARA BELMONT csoport összes vállalata egyesíteni fogja erőit, és továbbra is vállalja azt a kihívást, hogy munkájával hozzájáruljon ügyfelei fejlődéséhez, és határozottan a fenntartható társadalom megvalósításával foglalkozzon, ezzel hozzásegítve az embereket egy gyümölcsöző és boldog jövő megteremtésében."

Hidetaka Yoshikawa - Takara Belmont - elnök és vezérigazgató

Hidetaka_Yoshikawa

 

Ahogyan az emberek egyénileg különböznek egymástól, úgy változik a sokféle tulajdonságú termékek iránti kereslet is. Az állandóan magas minőség fenntartása és a szükséges számú, szinte testreszabott termékek gyors előállítása megköveteli a tömegtermelésről a diverzifikált, kis volumenű gyártási rendszerre való átállást. A Takara Belmont gyárak a legfejlettebb gépekkel és rendszerekkel vannak felszerelve, hogy reagálni tudjanak ezekre a változásokra. A biztonsági előírások messze meghaladják a háztartási cikkeket gyártó cégekét, mivel termékeik professzionális orvosi felhasználásra készülnek. Az alkatrészek magas minősége olyan fejlesztési folyamatoknak köszönhető, amely magában foglalja a tartósság tesztelését, nem mindennapi extrém körülmények között. Az innovatív kutatások és fejlesztések támogatása mellett az ISO 14001 megszerzése a környezet megóvása iránti maximális elkötelezettséget tükrözi, a környezettudatos tevékenységek mellett a berendezések „Zöld Jelöléssel” rendelkeznek, hála a Belmont Csoport szigorú környezetbarát termékekre vonatkozó szabványainak. A minőségi termékek fejlesztésével, amelyek szigorúan a kor környezetvédelmi és biztonsági követelményei alapján készülnek, a Belmont reagál vásárlói elvárásaira és társadalmunk társadalmi követelményeire.

 

Belmont Factory
Belmont hidraulikaA legfejlett technológia alkalmazása, megbízható és kiváló minőségű kezelőegységek gyártására

Korábban a hidraulikus mozgató mechanizmusokat elsősorban a nehéziparban, a szerszámgépgyártásban és a repüléstechnika területén használták. A Belmont tervezőmérnökei úgy gondolták, hogy ennek a technológiának a fogászati kezelőegységekhez való adaptálásával, a rendszer szélesebb körben is használhatóvá válna, ezzel mégtovább minimalizálva a szervizigényt. Ennek az álomnak a megvalósítása körülbelül 50 évvel ezelőtt kezdődött a Belmont egyedülálló „alacsony nyomású elektrohidraulikus rendszereinek” gyártásával.

A hidraulikus emelőrendszer előnyei:

  • Nagy teljesítmény: az elektromos motorokhoz képest a hidraulikus rendszerek lényegesen nagyobb teljesítményre képesek, miközben kevesebb energiát fogyasztanak.
  • Nagyobb biztonság: az elektromos motorokhoz biztosítékokra vagy relékre van szükség, hogy megakadályozzák a motorok túlterhelését. Ezeket az alkatrészeket gyakran nehéz cserélni, ezen kívül magas a javítási költség. Hidraulikus rendszernél mindössze egy biztonsági szelep hengerbe való beépítése szükséges.
  • Csendes és finom: a hidraulikus rendszerek tehetetlensége rendkívül alacsony, így szinte nincs hirtelen indítás vagy leállítás okozta lökésszerű terhelés, és a mozgási folyamatok is egyenletesek, csendesek és finomak.
  • Hosszú élettartam: Az olaj kenőképessége és viszkozitása miatt a hidraulikus berendezések teljesen kopásmentesen működnek, ezért a mechanikai kopás miatti alkatrészek cseréje kizárt.

  


  

Csúcskategóriás kezelőegység

Belmont Eurus

Középkategóriás kezelőegység

Belmont Clesta II

 

Segítünk Önnek megtalálni álmai kezelőegységét!

Kérdéseivel, kéréseivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30/9313-014 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.


 

Referencia rendelőink

 

 Teljeskörű fogászati rendelő felszerelés 35 éves tapasztalattal! ?

Kiemelkedő minőség, melyet magyar szervizháttérrel garantálunk Önnek!

VaLiD referencia rendelok

 Amennyiben a galéria nem jelenne meg, kattintson IDE!

 

 


 

Elkészült saját készítésű e-book digitális kiadványunk, sok hasznos és informatív tartalommal,

Ideális munkakörülmények témakörben.

A VaLiD Dental Medical nagykereskedőház egyik célkitűzése, hogy a professzionális fogászati szolgáltatásokhoz kiváló minőségű berendezéseket és eszközöket biztosítson a fogorvosok számára. Ennek érdekében, valamint a több mint 30 év alatt összegyűlt tapasztalataink alapján állítottuk össze ezt a kiadványt, melynek célja, hogy a vásárlás előtt álló ügyfeleinket hasznos és hiteles információkkal tudjunk szolgálni.

Olvassa el innováció a kezelőegységek témában készült E-könyvünket az alábbi képre kattintva!

Amennyiben az e-book nem jelenne meg, kattintson IDE!

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés