Szájüregi fotózás
0 Ft

Szájüregi fotózás

Fotozas Canon logo

Fotozas Canon foto1A fogászat egészségmegőrző szerepén túl már évek óta számottevő szerepet játszik a szépségiparban is. A mosolytervezéstől kezdve az implantátumokon keresztül rengeteg olyan beavatkozás történik, melyek eredményét csak tökéletes minőségben érdemes dokumentálni.

A Canon, már több mint 80 éve van jelen a képalkotásban. A cég több évtizedes tapasztalatát tudják felhasználni azok a fogorvosok, akik kimagasló szakmai teljesítményüket kiemelkedő minőségben szeretnék dokumentálni. A tükörreflexes fényképezőgépekkel és megfelelő vakuval, illetve kiegészítőkkel készült képekkel a fog állapota, formája, felületének szerkezete és legfőképpen színe pontosan dokumentálható.

Sőt, a megfelelő eszközzel készített képek nagyításán felfedezhetőek azok a részletek, illetve problémák is, melyek szabad szemmel nem láthatóak. A nagy felbontású, tiszta, részletgazdag képek alkalmasak az elvégzett munkák nyomonkövetéséhez, a fogpótlás előtti és utáni állapot fotódokumentálására, de adott esetben felmerülő jogviták tisztázására is

A szakmai presztízs pedig szintén kiemelkedő szempont, hiszen a tanulmányok, prezentációk, tablók illusztrációs anyagain is szembeötlő különbség mutatkozik egy megfelelő minőségű tükörreflexes fényképezőgéppel és körvakuval készült fotó, illetve a mobil telefon vagy egy kompakt gép képminősége között.

 


Fényképezőgép, körvakuk, speciális makro objektívek,
illetve komplett szettek beszerzésével kapcsolatban
kérje egyedi, személyreszabott ajánlatunkat!

Egy jó fotó többet mond minden szónál!

 

A fogászati fotózás megtanulása nem ördöngösség annak ellenére, hogy a szájüreg fotózása nehezen elérhető helyen történik, gyenge fényviszonyok mellett. Ha valaki nem szeret kísérletezni és autodidakta módon könyvekből tanulni, akkor számára elérhetőek például az Fotó Art Fotóiskola Kft. által szervezett rövid kurzusok, melyek elvégzése után valóban professzionális dokumentációt készíthet bárki a saját pacienseiről.

Mint tudjuk, ma már a képeknek elsődleges szerepe van minden tartalom bemutatásában – egy megfelelő fotó a belépő annak a történetnek az elmondásához, amit szeretnénk átadni, megosztani mások felé. Ebben tud segíteni a Canon és a VaLiD Kft., a megfelelő termékcsomagok és a hozzájuk opcionálisan elérhető oktatások nyújtásával.

 

Fotozas Canon foto2

 

Tökéletes képek,a tökéletes munkáról

A Canon eszközei garantálják, hogy a munkáiról készített képek valóban azt a minőséget tükrözzék, amire Ön is büszke lehet. Sőt, ez az a munkaeszköz, ami munka után is épp olyan jó szolgálatot tesz, ha a fotózás többet jelent Önnek a tökéletes dokumentálásnál. Kérjük, keresse fogorvosok számára kialakított exkluzív csomagajánlatainkat a VaLiD Kft. kínálatában!

 

Speciális Fotótükrök / Kontrasztorok / Retraktorok elérhetőek webshopunkban!

 

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés