Egyedi fém bútorok
0 Ft

Egyedi fém bútorok

Astra mobil header

 

A szakemberekkel való munka öröme.

Az ASTRA 30 éve dolgozik fogászati rendelők és fogtechnikai laborok tervezésén világszerte,

szenvedéllyel és szakértelemmel, az innovációt mindig szem előtt tartva.

 


icone prog wh

Dizájn

Az Astra® tervező irodája megalkotja a fogászati rendelő igényeinek és adottságainak megfelelő legjobb elrendezést.


icone inn wh

Innováció

Új anyagokat és megoldásokat nyújtunk termékeinkhez


icone prog wh

Személyre szabható

Az Astra® fogászati bútorok tesljes mértékben testreszabhatóak, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek.

 

 

AstralogoCode

JELLEGZETES TULAJDONSÁGOK

 

Az Astra minden projekt tervezésének középpontjában a tökéletes elrendezés keresését, a funkcionalitás és a különböző esztétikai nyelvek szintézisét helyezi, amely lehetővé teszi új és egyedi kompozíciók létrehozását. Az új CODE termékcsalád egyedi eleganciát kölcsönöz a rendelőnek. A horony függőleges kialakítása megtöri a fióknyílások status quo-ját, új értelmezést adva az alapgeometriának.

 

 Astra code hAstra solid h

 

AstralogoCode

A KOMPONENSEK FORMAI EGYSZERŰSÉGE 

A Decus a fogorvosi rendelők tereinek és funkcionalitásának végtelen kombinációját teszi lehetővé, ami abszolút innovatív megközelítés a hagyományos, téglalap alakú elrendezésen alapuló moduláris szekrényrendszerekhez képest. A legapróbb részletekben rejlik a különbözőség ereje. Ebből a részletekre való odafigyelésből, az innováció iránti vágyából olyan megoldások születnek, mint a laminált kerámia és a festett üveg fogászati bútorok használata.

 

 

 

AstralogoAliusSt

STÍLUS MELY ÖLTÖZTETI A TERET

 

Az Alius egy sokoldalú kollekciósorozat, amely különböző formákat ölt, különböző színekkel és anyagokkal játszik, hogy sokféle interpretációt kínáljon a professzionális fogorvosi rendelő számára. A múlt inspirációitól, a kortárs dizájn kreativitásán át az időtlen lényegességig. A rendelőtől a sterilizáló szobáig, a váróteremig, mindig koherens és lenyűgöző stílusban. Ezeket a fogászati praxisok számára készült bútorokat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy maximalizálják a fogorvosok munkakörnyezetének ergonómiáját, anélkül, hogy feláldoznák a jellegzetes olasz dizájnját. Fedezze fel az ideális megoldást az Alius segítségével.

 Astra aliusstudio hAstra aliuslab h

 

AstralogoAliusLb

MEGOLDÁSOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

 

Esztétikai változatosság, kompozíciós szabadság, nagyfokú rugalmasság: az Alius kollekciósorozat olyan széles választékkal szolgál, amely a fogtechnikai laboratóriumok stílusának és funkcionális igényeinek változatos értelmezését kínálja. Ez a termékcsalád hatékony és hasznos segítséget jelent a fogtechnika területén tevékenykedő legigényesebb fogtechnikusok számára is.

 

 

 

AstralogoFocus

AZ ALKOTÁS SZABADSÁGA

 

A Focus az a rugalmas kollekciósorozat, amely minden teret egyedivé tesz, köszönhetően a kompozíció lenyűgöző szabadságának, valamint a fogorvosi rendelők bútor elemeinek, színeinek és anyagainak kombinációjának. Egy olyan projekt, amely összhangban van a környezettel és a fogászati,- és állatorvosi rendelők különböző stílusaival, mindig különleges személyiséggel, teljes funkcionalitással és szilárd és tartós minőséggel.

 

 Astra focus h

 


 

Katalógusok

   Astra DecusCop it en   Astra AliusStudioCop it en

Astra AliusLabCop it en   Astra FocusCop it en   Astra CollectionCop

 


Astra company - Technológia,  tapasztalat, megbízhatóság

 

Az ASTRA 1989-re visszanyúló cégtörténete mentén a cég a fémbútorokra gyártására szakosodott. Az orvosi szakma számára történő tervezés területe a legösszetettebb szegmensek közé tartozik, ahol az olyan tényezők sokaságának, mint az ergonómia, a szabályozások, a funkcionalitás abszolút minőségi és esztétikus termékké kell konvergálnia.

Bútoraink a tervezési fázis gondos előkészítésének szinonimája, amely az innovatív alapanyagok szakszerű megválasztásával keveredik. A gyártási folyamat célja a felhasználó, a környezet és az erőforrások tiszteletben tartása, különös tekintettel az életminőségre, ezzel is hozzájárulva a fizikai, kémiai és akusztikai szennyezés csökkentéséhez.

Astra azienda3Astra azienda4

 

További információkért Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen
illetve a 06-30/9313-014 telefonszámon állunk rendelkezésére.

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 16:30


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés