DIGISMILE 3D Intraorál scanner | VaLiD
0 Ft
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

 

DIGISMILE

Az Ön gyors, pontos és intelligens 3D intraorális scannere

 

DigiSmile scanner

 

DigiSmile time

Teljes fogív felső és alsó scannelése
+ harapás néhány percen belül.

 

  

 

DigiSmile scanner center

 

DigiSmile picto1Az egyik legkönnyebb, legkisebb és legkompaktabb 3D intraorális scanner a piacon!
Könnyű, mint egy turbina, praktikus, mint egy toll: mivel ilyen könnyű, a DIGISMILE könnyen kezelhető és hosszú távon is kényelmes felhasználói élményt nyújt.

DigiSmile picto2Intelligens scannelés: a saját fejlesztésű scanner szoftver gazdag adatfeldolgozási funkciókat integrál a kiváló minőségű digitális felvételek készítéséhez. DIGISMILE meglepően gyorsan visszatalál a helyére, ha a scannelést megszakítjuk, majd újra folytatja. 2 az 1-ben eszköz: 3D scanner és HD intraorál kamera egyben.

 

DigiSmile picto3Plug and play: egyszerűen csatlakoztassa a DIGISMILE készüléket és kezdheti is a munkát! Mindössze egy gomb helyezkedik el a kézidarabon, amely a szájüregi felvételek készítése közben az indításra és a leállításra szolgál.

 

DigiSmile picto4Ergonómia: kompakt toll stílus, korszerű és ergonomikus kialakítás. A kis méretű scanner fej segítségével könnyű hozzáférés a hátsó régióhoz. DIGISMILE könnyedén alkalmazkodik a különböző scannelési technikákhoz, és még a szájüregükre legérzékenyebb betegek is kényelmesnek találják. 

 

DigiSmile picto5

Hordozható: kicsi és praktikus, könnyen telepíthető és tárolható, kényelmes a használata és a fogászati rendelő különböző helységei között könnyedén hordozható.

 

DigiSmile picto6Egyszerű és elegáns: ezüst szürke színével és egyedi formavilágával divatos, letisztult és elegáns hatást kölcsönöz.

  

 

  

DigiSmile picto8Gyors, valós idejű szkennelés/valósághű színek: valós idejű és valósághű színes szkennelés, rendkívül részletes képek, világos határvonal, könnyen megkülönböztethetőek a lágyrészek és a fogak, biztosítva az érdeklődési terület optimális értelmezését. A beolvasott kép valósághű és a szín visszaadás igazán lenyűgöző.

  

DigiSmile picto9Gyorsaság: könnyed mozgás a scannelés vagy adatgyűjtés közben. Nincs szükség meghatározott távolságból vagy szögből való fókuszálással bajlódni.

  

 

DigiSmile picto10Egyszerű használat: a felhasználó a számítógép megérintése nélkül is működtethetik és befejezhetik a beolvasási folyamatot, csak a scannert kell mozgatniuk, hogy parancsokat adjanak. Ez növeli a DIGISMILE egyszerűbb használatát és elősegíti az infekciókontrollt a rendelői környezetben.

 

DigiSmile picto11Automata kalibráció: ez a funkció biztosítja a pontosság és a színkalibráció folytonoságát anélkül, hogy azt kézzel kellene elvégeznie, elkerülve a hibázási lehetőséget, valamint elősegítve az infekciókontroll okozta időveszteséget.

 

DigiSmile picto12Pontos és precíz: a valósághűség, a pontosság és a precizitás a DIGISMILE scanner erősségei közé tartozik; vizsgálatok és klinikai tesztek alapján a DIGISMILE használata megkönnyíti a diagnózis elvégzését, a folyamatok lekövetését, az eredmények kiértékelését és kihasználja a 3D nyomtatással járó előnyöket.

 

 DigiSmile menu
DigiSmile picto23
DigiSmile picto13Automatikus scann lekövetés: ez a nagyon fontos funkció lehetővé teszi a felhasználó számára a korábban beolvasott felület újbóli megtekintését a hiányzó területek újbóli beolvasásához, a hiányzó részek beolvasásához és az adatok tökéletes összehangolásához.

 

 

DigiSmile picto14Nagy mélységélesség: 15 mm-es nagy mélységélesség a Multi-szöges scanneléshez az életlenség okozta adatvesztés kiküszöbölésére, hogy az adatok sértetlenek és tökéletes minőségűek maradjanak.

 

 

DigiSmile picto15

DigiSmile picto15Kis méretű és autoklávozható scanner fej: a fej kis méretének köszönhetően könnyebben befér a száj különböző nyitottsági fokai ellenére is. A scanner hidegsterilizálható, fertőtlenítő törlőkendő segítségével. Hosszú élettartamú keskeny fejek a hátsó részek könnyű eléréséhez. A scannerfej levehető és fertőtleníthető, könnyen cserélhető használat előtt. A scanner fejek magas hőmérsékleten is sterilizálhatóak a keresztfertőződések elkerülése érdekében.

 

DigiSmile picto16Beépített fűtőberendezéssel ellátott párásodás gátló funkció: a beépítettfűtőberendezéssel ellátott párásodásgátló funkció teljes védelmet nyújt az egyszeriadatgyűjtéshez azáltal, hogy a scanner fej hőmérsékletének fenntartásával megakadályozzaannak bepárásodását, ezért a scanner végek bekapcsoláskor azonnal használatra készek.

 

DigiSmile picto17

DigiSmile picto183D iNTRAORÁLIS SCANNER + HD iNTRAORÁLIS KAMERA. DIGISMILE egy 2 az 1-ben berendezés: a 3D scanner funkció mellett intraorális kameraként is használható HD felbontású képek rögzítésére. Megoszthatja a 3D-s képeket a fogtechnikai laborral, illetve felhasználhatja azokat a páciensekkel való konzultáció során.

 

 

DigiSmile picto19USB 3.0: a jelenleg elérhető legnagyobb sebességre képes 3.0 port lehetővé teszi a zökkenőmentes csatlakozást PC-vel és laptoppal egyaránt.

 

 

DigiSmile picto20A szoftver és a hardver tökéletes kombinációja: A DIGISMILE és a hozzá tartozó szoftver együttes használata egyszerű és egyben professzionális felhasználói élményt nyújt. Minden felhasználó számára könnyen elsajátítható, és egyszerűen integrálható rendelői vagy fogtechnikai rendszerébe.

 


 

 

EUCLIDE SZOFTVER CSOMAG (nincs szükség előfizetésre) Kezdje el használni az EUCLIDE szoftver csomagot a felhasználóbarát kialakítású felület segítségével. Intuitív és magától érthetődő, Euclide szoftver néhány kattintással végigvezeti a felhasználót a scannelési folyamaton, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva a fogorvosi szék mellett, a fogtechnikai labor együttműködésével. Az egész eljárás rendkívül egyszerű, és lépésről lépésre halad. Euclide szoftver számos alkalmazássalrendelkezik, többek között:

 

  

 

TELJES MÉRTÉKBEN NYITOTT RENDSZER

STL FREE

EXOCAD KOMPATIBILIS

 

 

  • Válasszon különböző restore-design szoftverek közül

  

 

  • Válassza ki a tájolást, így jobbancsatlakoztatható a tervező szoftverekhez.

 

  • Exportáljon titkosítás nélküli és minden CAD tervező szoftverrel kompatibilis STL formátumba: DIGISMILE és EUCLIDE szoftver csomag lehetővé teszi, hogy rugalmasan válassza ki az Ön által preferált munkafolyamatot, támogatva a legelterjettebb STL és PLY formátumokat egyaránt. A fájlok bármilyen megosztási rendszerrel kompatibilisek, vagy akár küldhetőek e-mailben is.

 

DigiSmile picto21

DigiSmile picto22

 

 

 

Technikai adatlap
Termék megnevezése Hordozható intraorál scanner
Szenzor High-speed CMOS
Illesztési technológia Automatikus 3D illesztés
Scanner típusa Színes scannelés por nélkül
Scannelési technológia 3D videó
Scann mód -2~12 mm
Scannelés sebessége Teljes fogív és okklúzió ≤3 perc
Scannelési pontosság 25 μm
Fej méretei 18.5 mm (h) x 19 mm (sz)
Mélyégélesség 15 mm
Párásodás gátló technológia Automatikus fűtés
Infekció kontroll Autoklávozható/felület fertőtlenítés
Scanner fájl kimenet  STL, PLY
Indikációk Fogpótlás, implantáció, fogszabályzás
Kábelhossz 2 m
Csatlakozás típusa USB 3.0
Scanner külső méretei 237.33 mm (h) x 40.39 mm (sz) x 56.85 mm (m)
Elektromos ellátás 100-240V (AC), 1.62A-0.72A

 

 

Számítógép gépigénye
  Javasolt Minimum
CPU  Intel i7-7700HQ, Quad CPU, 2.8 GHz  Intel i7-4700QM, Quad CPU, 2.4 GHz
RAM memória 32 GB 16 GB
Monitor Normál CRT/LCD monitor 1920 x 1080 felbontással Normál CRT/LCD monitor 1440 x 900 felbontással
Operációs rendszer Windows 10 Professional (64 bit) Windows 10 Professional (64 bit)
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti NVIDIA GeForce GTX 960M
USB port USB 3.0 high speed port USB 3.0 high speed port

 


SE FOK Digitális munkacsoport teszt

SE FOK Digitális munkacsoport tesztelés alá vetette
a DIGISMILE intraorális szkennert


Kérjen időpontot kipróbálásra:
 

 

Rendelje meg készletről!

DIGISMILE Digitális Intraorál scanner rendszer
Az egyik legkönnyebb, legkisebb és legkompaktabb 3D intraorális szkenner a piacon. Teljes fogív felső és alsó szkennelése +...
(Gyártó: NEW LIFE RADIOLOGY s.r.l.)
AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlott termékeink

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés